• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenką - Ona super w niej wyglada. W sam raz na teraz. A za rok bedzie do legginsów[emoji108]

Mam trochę ciuchów z pepco. Zależy na jaki gatunek sie trafi. Jedne były do wyrzucenia po dwóch praniach a inne do dzisiaj nam służą. Ja najcześciej kupuje w H&M, pózniej w next(tylko ceny powalają [emoji29],wyprzedaże tylko 2-3 razy do roku). Bardzo sie zawiodłam na Mothercare - wszystko sie mechaci, pruje. U nas zdecydowanie HM przeważa w garderobie. Kiedyś kupiłam spodnie dresowe w smyku (nawet Vultutti O ma takie same, na fb widziałam) i strasznie szybko sie sprały. Czasem też coś w GAPie kupie jak są wyprzedaże.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milenko śliczna sukienka i M wygląda uroczo. Z tymi rozmiarami tak jest, moja ma sukienkę rozmiar 92/98 i bardziej za tunikę robi.

Ubrania najczęściej kupuję w Pepco, jakość raczej dobra, czasem jakiś nubel się trafi, ale większość bez zarzutu. Czasem kupuję w marketach np. Tescowe F&F, 5-10-15 czy H&M, ale jak cena znośna, ostatnio wyszukuję firmowych używek na allegro.

Ja mam 90% ubrań z h&m i wg mnie to zdecydowanie najlepsza jakoś przy rozsądnej cenie.
Z Textil Markert dla O. nic nie kupowałam, ale mnie i męża zaopatruje tam w bieliznę, piżamy i czasem codzienne ciuchy i jakoś spoko, chyba lepsza niż w pepco, ale ceny czasem mają śmieszne, np ostatnio kupiłam staremu dżinsy za 29zł a dzień wcześniej oglądaliśmy niemal identyczne tylko z matką za 199zł...

Jak dobrze jest drugi raz z rzędu zacząć dzień o 5...

A może tak: czy któraś z Was nie ma do odsprzedania krótkich spodenek, legginsow, polspiochow i krótkich rampersow na 74? Dziewczyny mi się całkiem rozmiarowo rozjechaly :-(

Nowy nabytek Lilki do latania. Miała takie po bracie, tylko granatowe. Sprawdziły się super to teraz ma dziewczyńskie :)

1464676393-1d1mld.jpeg

Katjuszka musiałabym zobaczyć, co moja szafa kryje. Na pewno mam komplet leginsy i tunika na krótki rękaw.

DJMK SUPER butki,mój typ,a gdzie kupowałąś?

KATJUSZKA ja się zbieram za przeglądnięcie rzeczy bo chrzestny młodej we wrześniu będzie miał córkę to sprawdzę czy coś letniego na 74 mam,ale na pewno coś się znajdzie.To Ci wyslę albo w końcu się spotkamy;)[pod warunkiem że z z zamknietymi oczami będziesz;-) ;)]
Moja też wstaje o 5 na mleko :realmad:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry