• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka nie znam tej firmy.
Wstawię może potem fotkę tej sukienki bo mimo że jest długawa to młoda całkiem fajnie w niej wygląda. Skrócić nie bardzo to zwykła bawełna i dół w innym kolorze.

reklama
Katjuszka ja tez ich nie znam. Ale mam dobre zdanie o cocodrillo oraz next. O ile w cocodrillo mozna upolowac okazje na przecenach tak w next to chyba graniczy z cudem..dlatego tak malo mamy ubranek od nich :-) choc zeszlej zimy udalo mi sie kupic kombinezon za pol ceny z zeszlej kolekcji i kilka sweterkow a na dodatek dali przesylke gratis :-) poza tym kupujemy w smyku, c&a, hm i pepco. Ale one wszystkie jakosciowo sa zblizone, albo sie rozciagaja, albo spieraja, albo podra sie po kilku praniach. Wiec ta oszczednosc jest bardzo pozorna wtedy.

Textil ma różne jakościowo rzeczy, ale szału nie ma.
Młoda ma leginsy z pepco i w większości fajnie się sprawdzają.

Loka ja lubię h&m za ich jakość. Młody ma trochę ubrań i nigdy nic się z nimi nie działo. Fakt, że ceny dla mnie za wysokie.

Przy dzieciach to chyba nie ma firmy idealnej z ubraniami. :D

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

thumb.html
to nasz dzisiejszy nabytek

Katjuszko ja znam txm są u nas w poblizu 2 sklepy ich. Jakość jak dla mnie lepsza nic pepco i czesto na ich stronie sa polskie bodziaki i inne ciuszki. Ja kupowalam tam body, rajstopy, chustki na głowę, kilka spodni i dresik.

Byłam kilka razy w textilu ale nic nie kupiłam, z tego co widziałam to jakość podobna do pepco. Kupujemy przeważnie smyk, c&a, H&M najlepiej z wyprzedaży i ciuszek :)

Milenka nie widzę fotki :/

Teraz powinno być .
To jest kiecka na 116 przypominam:o

DJMK no fajnie,super jakby krótsza była ale nie chce zwracać głowy bo może się okazać że mniejsza będzie ciasnawa
Ja ide zamówić teraz bluzki letnie,i parę rzeczy upatrzyłam.Jak przyjda to wstawię czy takie ładne jak na stronie,he.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry