• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Loka tak mozna rowniez podejsc do gwiazdki,ze obdarowywac mozna sie caly rok to po co prezenty.przypadek ktory podalas raczej codzienny nie jest,a jakbym miala do wyboru wyjsc z dziecmi 1maja czy czerwca to wybiore dzien dziecka.mnie isobiscie nie stac zeby co tydzien fundowac dziecku rozrywke za 100i pewnie dlatego 1czerwca jest wyjatkowy.mlody ma co chce na wyjsciu,mloda jest mala to zadowoli sie czymkolwiek.

reklama
Zaraz coś się komuś stanie tylko jeszcze nie wiem co komu... Z od półtorej godziny próbuje pelzac. Nie jestem w stanie jej w żaden sposób uśpić. A mam perspektywy wstania o 5:30 bo m musi wcześniej w pracy być...

Katjuszka - i jak tam? Z padła w końcu?

Ad. Dnia Dziecka - myślę że każdy go obchodzi jak chce i jak czuje. Myślę że z biegiem czasu się to zmieni bo dzieci zaczną mieć swoje życzenia i oczekiwania. Dla wszystkich na pewno najważniejszy jest czas poświęcony dziecku, a czy dostanie taki prezent czy inny nie ma takiego znaczenia.
Nasi rodzice do tej pory nas obdarowują czymś w ten dzień i jest to bardzo miłe. Na pewno w przypadku chłopców będę postępować tak samo.

Poszła spać o 3:40. Wstała o 6:15. I dokazuje. Nie wiem skąd ona czerpie energię, ale mnie to zabija pomału.. wcześniej spala od 20:30 do 1:30, ale wiadomo, że ja nie ;-) 3 godz plus 2,5... a na dziś dżem truskawkowy w planach

Katjuszka współczuję i rozumiem. Mój O. jak był w wieku Z. to też organizował nocne imprezy...
Aktualnie nie narzekam, poza tym że rozdarciuch, ale to akurat wina niani, bo ona strasznie głośno mówi i przeżywa. Ale już niedługo :-)

Szukam przepisu na gofry. M kazał mi Was zapytać :-) macie jakiś sprawdzony przepis? Zrobiłam dziś 10 słoiczków dżemu truskawkowego i planujemy gofry na niedziele bo znajomi przyjdą... dżem jest tak słodki, że szok. Na szczęście m lubi taki. Sobie zrobię mniej słodki... tylko Z wyszła wysypka po tym jak wczoraj zjadłam dwie truskawki... grr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry