• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

F tfu tfu tfu nawet je. Ma te swoje jazdy (czasem prawie nic nie zje) ale narazie jest ok.

Dostał na Dzień Dziecka coś takiego
1464804938-oxrnj4.jpeg

…pobawił się pół godziny i poleciał wyrzucić do kosza [emoji35], teraz leży i nawet na to nie popatrzy. Więcej zabawek już naprawdę nie ma sensu kupować bo i tak ma to gdzieś.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mika nie ma to jak uszczęśliwić dziecko :D

A u nas K wrócił z wycieczki przeszczęśliwy i z 50 zł kieszonkowego zostało mu 10gr :cool2:
Za to H przez to że wstał przed 6 zasnął o 17 i dalej śpi... noc zapowiada się interesująco tym bardziej że jutro znowu rano pobudka i mamy iść przed szkołą do ortodonty wyciski robić starszemu.

A u nas akcja rzyganie [emoji22], borówki F zaszkodziły. Pół wanny prania na jutro mnie czeka a tu dopiero 2 dochodzi.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika jak F po nocy?

H wczoraj padł o 17 spał do 22 obudził się przebrałam go w piżamę wypił butlę mleka z kaszą i spał do 6.50 :) włączyłam tvp abc i jeszcze leżakujemy :).

Mała dzisiaj w nocy jakieś jazdy miała, nie spała między 24 a 2, ciągle pić wołała, myślałam, że może głodna, ale kolację jadła. A musiałam wstać przed 6, bo starsza przed 7 musiała być w szkole.

Mika jak noc?

reklama
jejku ale popisałyscie.
Niewyspanym spolczuje, oby dzień był łaskawy.
Mika jak F? mam nadzieje ze dzisiaj juz bedzie lepiej
co do kasy na obozach to ja nie mam doswiadczenia, ale z tego co piszecie to spory wydatek taki wyjazd.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry