• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, tak jak dziewczyny piszą odstaw i i zobacz czy będzie poprawa. A za kilka tygodni zrób drugie podejście i będzie wszystko jasne jak objawy się powtarza.
Mój już drugi miesiąc bez mm, ale nie mam problemu bo on od zawsze wielkim fanem nabiału był.

reklama
Wiecie jaki to szok iść z dzieckiem do lekarza i żeby to dziecko podczas badania, szczepienia itd się cieszyło? Dla mnie to nie do ogarnięcia ;-) oczywiście byłam z Z a nie z K ;-)

Katjuszko to wychodzi na to, że masz całkiem różne dzieci.
Moja też z tych cieszących się. Nawet ostatnio na bilansie lekarz stwierdził, że całkiem fajna jest, bo nie drze się na widok fartucha ;)

Madzik my wczoraj byliśmy u znajomych na grillu akurat jak był mecz. Leciał sobie w tle, ale nie było wśróc nas entuzjastów piłki nożnej, więc tylko od czasu do czasu sprawdzaliśmy wynik.

U mnie od rana leje. Mała spi. Dałam jej zupę przed drzemką, bo pewni później już nie zje.

Witam :) Czytam Was ale nie miałam jak pisać ... awaria telefonu trwa ... :(
Pisałyście o śnie maluchów. Mój śpi od 22:00- 8:00 czasami ostatnio idzie wczesniej ale wstaje 7-8. W dzień drzemka 12-14 ( 2h moje kochane,że nie wiem jak się ogarnąć). Madzikm piękne to co napisałaś o córci. Ja ostatnio miałam podobne przemyślenia i stwierdziłam, że miałam w życiu 1 marzenie: lulać swoje dziecko ... i spełniło się :) Lulam go więc i kocham najmocniej na świecie. A kurz i brudne okna mam nosie :) Pewnie, że daje popalic czasem, bo jest mega żywym dzieckiem a ja z nim praktycznie sama całe dni siedzę. Tylko, że jak już wykąpany taki pachnący się przytuli i powie swoje " kocham Cię Mamusiu" to wymiękam :)

Co do jedzonka: mój też nie tknie niczego co białe. Na jogurty też się obraził. Robię mu wieć na śniadanie takie placuszki twarogowe ( malutkie takie do rączki): Link do: Placki z twarogiem > przepis na placki z twarogiem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry