• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila wyjazd bardzo udany i Wam takiego życzę :)
AguniaGr pojechala ale miała dużą ochotę zostać i wyjezdzala ze łzami w oczach. Zresztą mój M jej powiedzial ze na święta wyjeżdżamy to wyła tu. Ahhh szkoda słów. Ona udaje "szlachetną i zacną" a moim zdaniem jest toksyczna. Ja się zawsze narobie jak osiol i czuje jak Kopciuszek.

Z innej beczki: u nas dzisiaj noc koszmar bo maly płakał i wisial na mnie jestem padnieta a grafik dzisiejszego dnia napięty :(:( A bylo juz tak fajnie :)

Madzikm, Truskawkowa 100 lat dziewczyny!!! Dużo zdrówka i radości :)

Myszka współczuję nocy, chyba nasze dzieciaczki jeszcze co jakiś czas przechodzą mały skok i tak to się objawia. Mam nadzieję że to skok a nie jakieś choróbsko.

Ancona pokaż buty ;)
Myszka współczuję ciężkiej nocy. U mnie Młoda ciągle się budzi w nocy.
Truskawkowa, Madzikm najlepszego :)

U nas porzucanie pieluchy idzie dobrze. Na noc jeszcze ma, ale będziemy i to ogarniać tylko muszę dokupić piżamy.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka wczoraj dopiero zamówiłam i jutro przyjdą :) nie byłam pewna sklepu i rozmiaru mam nadzieję że będą dobre.
0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg

U nas od rana czwarte majtki i tylko raz udało się zrobić na nocnik bez zasisiania reszta to woła sik sik ale jak już po nogach leci. Może w końcu załapie już bije brawo jak zrobi :) a najbardziej podoba mu się wylewanie do sedesu i mycie nocnika :)

Załączniki

• 0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg
    0000197814916_clarks-dinah_keer_sand_leather__ab_2.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 253
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry