• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej, melduje się :)
Wróciliśmy z urlopu nad morzem -niespodziewanego bo M urlop przesuneli.
Anacona współczuję i doskonale rozumiem temat teściowej. Moja "pilnowala" nam domu i zostaje conajmniej do poniedziałku. Odwiedziny nie planowane zamieniły sie w pewnym momencie w kilku dniowe przesiadywanie. I tu wygrywa własne auto bo tak jak Ty wsiadalam i uciekalam. Co te Teściowe zolzy sobie myślą .....
Ja jestem permanentnie zmęczona i ciągle śpię a moje dziecko nie chce jeść .... pomyslow nie mam. Kaszki i wszystko co biale odpada nawet Kakao. Oszaleje z nim.
Madzikm zdrowia i wielu uśmiechów z okazji "20". :)
Przepraszam za chaos ale mam "odjazd" , a skoki temperatur dobijaja.

Madzik udanej imprezy.
Moja teściowa zadzwoniła, że nie wraca na koniec lipca tylko może nawet w połowie sierpnia. Znowu musiałam przesunąć termin urlopu.
Mała dzisiaj zrobiła pobudkę po 6. Długi dzień przed nami, a jesteśmy tylko we dwie.

Katjuszko 100 lat :) i niech dziewczyny dadzą Ci troszkę odpocząć ;)
Niestety teściowa wczoraj była "tylko" dwa razy :baffled: i odrazu zapowiedziała że dzisiaj przyjdzie z dziadkiem :eek:

Madzikm udanej imprezki!

Byłam rano z H po zakupy wpadliśmy do pepco po zapas majtek 9 sztuk kupiliśmy :) już się piorą i będziemy próbować pozbyć się pieluchy chciałabym żeby do końca wakacji nam się udało :)

Truskawkowa ciekawe od czego to?? Daj znać co powiedzieli.

U nas już w każdym kącie nasisiane o_O aczkolwiek dwa razy udało się na nocnik teraz musiałam pampka założyć bo majtki się skończyły a nowe jeszcze nie wyschły :D

Zamawiała któraś buty na eobuwie.pl???
Jak tam czas dostawy i w razie czego zwrot?? Są tam szpilki które śnią mi się po nocach :rolleyes:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry