• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Loka to wcześnie zabawę zaczynacie :)

Milenka no przeżyję ale już nigdzie nie pojedziemy nawet do siostry jak jadę posiedzieć cały dzień to z dwoma torbami a busem i pieszo z chłopakami to jest niemożliwe. A najgorsze jest że nie mogę uciec przed wizytami teściowej które ostatnio urządza sobie trzy razy dziennie :eek: to jest straszne!!!

My w tej chwili mamy jeden samochód i jakoś się dzielimy, mogę zostać bez samochodu na weekend, ale na miesiąc to sobie nie wyobrażam. Ja często nawet do pobliskiego sklepu jadę autem jak mi się nie chce iść czy jechać rowerem.

Ancona to na miesiac pojechal teraz?czy masz zepsute?tesciow wspolczujr caly dzien.wyjazd z tobolami busem fakt mordega dlatego ja jade rzadko i na chwile z jedna torba na ramie.a

Truskawkowa ciężarówką na trzy tygodnie ale do bazy musi osobówką dojechać prawie 200 km. Normalnie bym go zawiozła ale dzisiaj rusza z nowego miejsca a tam dojazd jest okropnie skomplikowany i trochę się bałam a była jeszcze opcja że mój brat go zawiezie no ale wczoraj był mecz koledzy i niestety był nie na chodzie..

Milenka no właśnie te toboły (mleko butelka pieluchy coś do przebrania i się uzbiera..) i te niezapowiedziane naloty masakra :/

Edysiek żebym ja chociaż rower miała 8-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry