• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

F śpi jakąś godzinkę. Padł dzisiaj chyba w 5 minut od wejścia do łóżka. Nie ma sie co dziwić - po tych jękach, upale i spacerach musiał szybko paść.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja bylam dzis caly dzien u bratowej-i to byl moj błąd. Mieszkaja w bloku,a wiadomo jak dziecko nauczone biegania przed domem cale dnie i nagle musi siedziec w 1 pokoju to jest nuda po 20 minutach i placz i tak przez kilka godz razy 2 sztuki. Plac zabaw jakos tez malo zabawny byl.MASAKRA
Na szczescie szybko padli[emoji38]

Edysiek, Katjuszko tez sobie nie wyobrażalam, że dziecko może sie tak przestawić ale życie mnie zweryfikowalo. :) Moja konsekwencja nic nie dala bo sie zanosil aż od płaczu a ja też nie mogę znieśćjak dziecko placze.
Anacona mój wydawało mi się wczoraj, że padnięty i skonany a on do 23:00 nawijal i bajki mi opowiadal. A teraz odsypia jeszcze. :)

reklama
A my w domu przed wiatrakiem, dwie pralki prania poszły, prasowanie skończyłam i czekamy na kuriera. Na dwór nie idziemy narazie Hubert mówi że jest "si" gorąco i nawet na balkon nie chce, pójdziemy popołudniu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry