reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

MYSZKA gratulację,powtórzę po Madzikm że córcie są super

AGUNIA a czym ty zaskoczona jesteś,to jest księciunio to i gó.....słodkie robi.

reklama
Myszka gratulacje :-)

Po dzisiejszym dniu lepiej nt córek się nie wypowiem. Niech to że nie mam siły sobie kolacji zrobić a niania zadzwoniła po swojego faceta bo nie miała siły iść na autobus będzie poparte milczeniem ;-)

Klara jak robi dwójkę na wc to sie cieszy że jej się fontanna robi :-/

Myszko gratulacje :-) :)
Jak już jesteśmy w temacie, to moja dzisiaj zrobiła kupę, spuściła wodę, pomachała i powiedziała "PA PA kupko" :rofl:
Teksty też ma czasem takie, że wstyd np. "walnęłam się w łeb" , albo siada obok kogoś i mówi "posuń dupę" :surprised:

Edysiek posuń dupę mój faworyt. [emoji23]

Nasza z gadką się rozkręca, ale jak się zapomni to nawija jak szalona bełkocząc.

Wszystkie dzieci fajne, zwłaszcza cudze ;)

Moja też czasem nawija jak kataryna a nie wiadomo i co jej chodzi. Chociaż i tak ja ją raczej rozumiem a mąż mówi do mnie - tłumacz, albo słucha jej po czym mówi "naprawdę?" :confused:

EDYSIEK heh no wśród domowników spoko gorzej jak do obcego tak powie :D
Mój m też jej często nie rozumie i Ona z nim generalnie nie gada bo się naprodukuje a ten do niej co dzidzia albo co lalunia:oo:

reklama
Chłopaki są tez super . Kocham mojego nad życie ale dziada dzisiaj nie lubię !!! Tak dawał po zaworach, że mam jak to Katjuszka pisze , budyń zamiast mózgu.

To mój ostatnio jak mu sie traktor wywrócił z piachem "kulwa ale czad" [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
1475869847-k1jpzu.jpeg

Ostatnia edycja:
Do góry