• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Myszka K nie je mleka od kilku miesięcy, ale nigdy bym nie pomyslala o myciu zębów w nocy.. niania po słodkim zawsze daje klarze wodę. Może to dobry pomysł na noc?

U nas noc tragiczna. Zoja dostała katar, pobudki co pół godziny, godzinę. Nad ranem spała na mnie..

U nas też tragiczna noc. Julek wczoraj cały dzień i w nocy wymiotował, a do tego miał 39 st. Na śniadanie dałam mu suchą bułkę i zobaczę czy utrzyma się w żołądku. Jak myślicie może dostać rosół na obiad czy to za ciężkie?

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia ja też był dała, tylko taki chudziutki na skrzydełkach.

Myszka - mój mleko pije w nocy, nigdy mu zębów o takich porach nie myłam. Obowiązkowo po śniadaniu i kolacji, czasem jeszcze w ciagu dnia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Myszko u nas mycie po kolacji i rano a w nocy po butli nie ma takiej opcji :)

Agunia ja też bym dała. Oby szybko przeszło.

Zdrówka dla wszystkich chorujących!!!
U nas dzisiaj bez gorączki za to zaczęło się chłopakom odrywać i kaszlą. Miałam jechać zrobić zakupy ale musimy obyć się tym co mamy bo szkoda mi ich ciągać po sklepach zakasłanych.

Agunia jak nie ma biegunki to niech je co chce[emoji38]

Madziolina, moja bratanica ma 4 miesiace i juz od dosc dawna przesypia im cale noce[emoji38] od 21 do 7 rano[emoji6]
No to szczesciara, tylko roznica jest taka, ze Ania idzie spac o 19.30 max, a budzi sie 4-5, jak sie zacznie budzic o 7 to ich razem do pokoju przeniose, choc mam w glowie, ze nie bede jej miala przy sobie i nie bede widziala bo to inny pokoj...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madziolina, a nie wydaje Ci się, że ma jednak zbyt długą przerwę w jedzeniu. W końcu mała ma tylko 3 m-ce i powinna być karmiona max po 7 godzinach.

Julko dzisiaj ma już tylko 37 st i nie wymiotuje, ale oprócz kawałka suchej bułki z rana nic nie zjadł.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry