• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia - ja przy biegunce to raczej bym coś " ryżowego" dała tzn kaszka, wafle albo po prostu ryż ugotowany ew z odrobiną brązowego cukru :)

Ale mamy znowu "sezon" na forum.
Emmie katar chyba nigdy nie przejdzie a kaszle jak stary palacz po 3 paczkach dziennie :o

reklama
Agunia jak u Was? Ryz czy banan przy biegunce moga byc. A na wymioty polecam dwie lyzeczki wgazowanej coli.
Co do spania sie nie wypowiadam bo Moj Mlody niedawno dopiero zaczal przesypiac cale noce.
Zdrowka dla Chorowitkow.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka Julek tylko wymiotował i już jest ok. No ale nie mam już dylematu co mu podać, bo zupełnie nic nie je. Postanowiłam jednak tydzień temu, że robię eksperyment i pozwalam mu jeść kiedy chce i ile chce, a ja jedynie decyduję o tym co je. W związku z powyższym czekam, aż zgłodnieje, a przecież w końcu kiedyś to musi nastąpić [emoji2]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia dobrze że już lepiej,ciekawe kiedy Julek zgłodnieje.

Dziewczyny zbieracie gang świeżaków z biedry?Moje dzieci oszalały i się kłucą o to badziewie i które następne wybrać.Szkoda że biedra dała takie nie realne warunki żeby je zdobyć wszystkie:o

Milenka ja zbieram, bo Biedronka to sklep znajdujący się najbliżej mnie i robię tam niemal wszystkie zakupy. Julek ma śliwkę i pomidora. No ale wszystkich nie nazbieram, bo akcja trwa tylko jeszcze parę dni.

AGUNIA mnie dzieci tak wkręciły że sie zaczynam zastanawiac czy na alli nie zamówię resztę kolekcji:rofl::-p.Ale mam nadzieję że jak akcja sie skończy to mi zapał minie.My mamy jabłko i dziś chcieli truskawkę ale nie było,odbierzemy po niedzieli.

Wyslalo mi za szybko więc dokończę w osobnym poście, że jeżeli to jeszcze trochę przedłużą to mogę Ci przesyłać moje naklejki, bo Młodego te pluszaki raczej nie ruszają. A co do Julka to niczego konkretnego do ust nie wziął, ale z godną podziwu systematycznością co 10 min pytał mnie o słodycze. A że mój eksperyment objął również ich całkowite wyeliminowanie z całego domu to pokazuję mu puste szafki, wzruszam ramionami, że nic nie mam i dziecko odchodzi ze spuszczoną głową.

reklama
Agunia biedne dziecko głodne,ciekawe kto wymieknie mama czy syn:D
Jak przedłuza to sie przypomne:rofl2:

dostałam wiadomosc od sprzedawcy z alli i jesli dobrze zrozumiałam[po angielsku;)]to wysłał towar.
A ja wczoraj w nocy siedziałam i kusiły mnie kolejne rzeczy:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry