• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madziolina to straszne że tak dwa razy..

Agunia jak sam się podciaga to bym nie ograniczala, ale na pewno bym na tym etapie nie pomagała. Kuzynka K też tak się ciagnela szybko i nic jej nke jest teraz a na dwa i pół. Zojka mi się też ciągnęła Ale nie dawała rady bo grubasek był. Z resztą nadal nke raczkuje bo dupcia ciężka. Jedynie do tyłu i na boki chodzi ;-)

reklama
Julko skubnął dwie łyżki sera z naleśników. No ale ma znowu prawie 38 st, więc już mnie to tak nie dziwi.

Madziolina Teoś ma 4 m-ce. Dziś wstał na dobre o 3 rano, więc na cześć swoich dzieci powinnaś peany pisać.

Julek wstał natomiast o 6.

Katjuszka nie wiem czy Małemu samozaparcia na długo wystarczy, bo jak wiesz dupcię też ma sporą.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina - nie bluźnij proszę. Już samo to że miałaś siłę na igraszki z mężem świadczy o tym że nie jesteś zmęczona macierzyństwem więc jakoś dasz radę przeżyć te dwie pobudki. :p

Madziolina szkoda słów na takie trudne dziecko w takim razie. Naprawdę przydaloby Ci się jedno takie jak np ja mam, żebyś w końcu dowiedziała się co znaczy prawdziwe macierzyństwo bo jak czytam o dziecku które jest trudniejsze bo ma 3 msc i dwa razy się obudziło to mam ochotę użyć niecenzuralnych słów w dużej ilości.

Filmu w całości nie oglądałam od ponad 8 msc. A mój pierwszy od 9 msc romantyczny wieczór był wczoraj trzy razy przerwany od 20.30 do 21.30 przez wyjadą dziecko z zatkanym nosem. O 22 poszłam wziąć na ręce i pozwolić spać na sobie zeby choc chwile pospala bez charczenia..

A odnośnie naklejek z biedry to nie wiem jak Wy to robicie że macie już po dwie maskotki.. ja tam często kupuję, a mam dopiero 40 naklejek.. za każdym razem dostaje 3 za 40 zł żeby nie było ;-)

Ostatnia edycja:
Ja nie twierdze ze Ania jest trudna, choc w dzien prawie nie spi, ale ok. Rozumiem ze tu macie dzieci jak z horrorub przynajmniej czesc i ok. U mnie poprostu Michal byl dzieckiem malo problemowym, a Ania w porownaniu do niego jest bardzoliej wymagajaca, w ciagu dnia ja tak naprawde poswiecam jej 90% czasu. Ale ok.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry