• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie padajcie to poprostu czarownica i poszła na obchód z "sąsiadkami" pewnie szły za dziećmi i cukierki im podbierały uuuuuu "zlot czarownic po wsi łazi".
AAA i miałam rację: kopara opadła na wnusię, skwitowała to tylko, że nasz synek przerąbane będzie miał i taki biedny teraz będzie nosz ... kufffaa ... ale wdech i wydech. :)

My dzisiaj u teściowej. Julko i Teoś zasnęli na cmentarzu. Mąż poszedł z Julkiem do domu żeby go położyć spać, a ja powiedziałam, że pochodzę jeszcze z Teosiem żeby sobie pospał, bo inaczej musielibyśmy go obudzić, bo teściowa mieszka na 4 piętrze bez windy i ciężko tam wnieść wózek. Taki sobie znalazłam wykręt żeby nie musieć siedzieć z moją czarownicą. I było super tylko teraz 1,5 h później już zamarzłam, a Mały ciągle śpi [emoji24]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia co za poświęcenie [emoji6]
My dzisiaj większość dnia poza domem. Miałam w planach jeszcze pójść z małą na cmentarz jak zrobi się ciemno, ale chyba mi się nie chce [emoji13]

reklama
Agusia wirtualnie ciepła herbatkę przesyłam a nie masz tam jakiegoś Orlenu w pobliżu, co by czekoladę ciepłą zapodać sobie?.
Mój zasnął mi dzisiaj o 14:00 i dopiero wstaje. Uuuu wieczór długi będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry