• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My wczoraj w rozjazdach po grobach a dzis maz w pracy to z dziecmi u nas na wsi na grobach.
teraz ogladam tylko mnie kochaj i w tym filmie imie michalina mi sie podoba
Myszka;-) ;)

Agunia a widzisz a ja dzis sama z siebie poszlam do tesciow:rofl2:

reklama
A ja wczoraj caly dzien u tesciowej bylam. Pol roku jej nie bylo to sie nagadalam[emoji38] Ja mam chyba jedna z lepszych na forum[emoji6] Jutro wpadnie na pol dnia bo mamy pogrzeb to z mlodym posiedzi[emoji4][emoji4]

Moje dziecko leci sobie w kulki :dry: o 17.00 zasnął w aucie i spał przez godzinę, przyniosłam go do domu i od pół godziny próbuję go obudzić a on się tylko uśmiecha i mówi że Nie bo on chce spać 8-) Koc na głowę odwraca się dupcią i śpi w najlepsze hmm

Truskawkowa jakbym moja raz na pół roku widziała to też byłaby git. Ja ją widzę co tydzień a dzwonilaby najlepiej codziennie
Ciśnienie dziś chyba skacze i przesunięcie czasu też mi dało w kość, bo okropnie nie lubię tego jesiennego. O 17:00 już ciemno
Młoda szaleje w brzuszku a braciszek zasnął wymęczona. Oby sobie spokojnie pospal
Widziałyście nowe zapowiedzi rządu i nowe dodatki... ręce i zęby opadają. 4 tys. ...... Chyba wolę to przespać. Dobranoc ☺

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry