Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale chyba dam sobie spokój.Witajcie
Ja też staram sie Was czytać codziennie, ale z pisaniem juz trudniej.
Wczoraj miałam dzień cały w łózku, od rana strasznie bolała mnie głowa, mdliło mnie , wszystko mi śmierdziało.
Nawet rano nie miałam siły aby wstać i ubrac sie i zawieżć młodego do przedszkola.
Dobrze że juz na tyle jest samodzielny że potrafi zająć sie soba, do ubikacji tez chodzi sam a nawet jak trzeba to i lodówke otworzy i wyciągnie sobie jogurcik :-)
Co do "mokrości" to tez zauważyłam że ostatnio coraz więcej wydzieliny mam, ale tak w sumie umiarkowanie.
Moje dziecko do tej pory potrafi przyjść w nocy do nas i spimy juz razem, bo nie mam siły zanosić go do swojego pokoju.
no tak, na izbie przyjęć to można się nieraz napatrzeć... dobrze, że zbyt często tam nie bywam ;-)
a o mnie też zapomnieli jak rodziłam Majkę. albo raczej pani dr nie chciało się ruszyć o 3 w nocy, ależ to był babsztyl. siedziałam grzecznie czekając na przyjęcie, aż mój mąż z nerwów po 45min musiał iść do łazienki. dopiero go zauważyła pielęgniarka i zdziwiona pyta a co Wy tu robicie? i co tu odpowiedzieć?
A wtedy tylko ja siedziałam, nie było żadnej kolejki.
Agunia leż grzecznie. Ja właśnie chatę ogarnęłam, kusi mnie mycie okien taka ładna pogodaale chyba dam sobie spokój.
Ja mam normalną ilość wydzieliny. to źle czy dobrze? hehe, uroki forum - normalnie bym się nad tym nie zastanawiała
hej, ja dzis powiedzialam swojej Dyrce o ciazy...
sluchajcie jak ja sie stresowalam! tak mi sie rece trzesly, myslalam, ze zemdleje!
Powiedzialam, ona na to, ze sie domyslalam, bo ostatnio na badaniach byla, a ja jej ze sie denerwowalam itp, a ona ze czym skoro kazda kobieta kiedys w ciaze zachodzi i to normalne.
Nie bylo zbytniej euforii, ale ciezar ze mnie spadl!
Dziewczyny, a powiedzcie mi, jak Wy robicie ze w jednej odpowiedzi mozecie odpowiedziec kilku osobom, wiecie o co mi chodzi, ze w jednej odpowiedzi mozecie umiescic kilka cytatow?
no widzisz madziolina, czasami dyrka też człowiek ;-) dobrze, że masz to z głowy.
dagmar no przyszłam na izbę, powiedziałam że rodzę, pielęgniarka ok, zadzwoniła po lekarkę żeby mnie obejrzała i przyjęła, bo jak wspominałam było ok.3 w nocy. i tak sobie wszyscy czekaliśmy na nią, nie wiem spała czy co robiła? więc po tych 45 min piguła znowu za telefon, aż przyszła obrażona pani dr że ją wołają