• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie wiadomo od czego. My mu naciagalismy siurka żeby pozbyć się stulejki i może wtedy coś się dostało, albo jak siedział na nocniku to miał kontakt z kupą, albo sam sobie gmyrał. Tych albo jest bardzo dużo.

Całe szczęście zrobił kupę na nocnik, a przy okazji również siku i nawet przy tym nie płakał. Pozwolił sobie też zmienić opatrunek z rivanolu więc to już też ogromny postęp.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulek. Tak mi go szkoda. Pewnie oswoił sie już z bólem i daje sobie "tam" zmieniać opatrunki.

Kurde my też przy każdej kąpieli naciągamy, jedni mówią, żeby nie ingerować w naturę. Inni znowu, że trzeba. Cieżko sie wyznać.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Agunia, masakra z tym siusiakiem, oby od dzisiaj było już lepiej. A ten lekarz miał jakieś podejście do dzieci wogóle? Trzymam kciuki, żeby dzisiaj zakończyła się Wam ta historia i Julek nie miał więcej przykrych przeżyć.
U nas chirurdzy dziecięcy są super. Ja jeździłam z młodym jak miał z pępkiem kłopot to w szoku byłam na każdego jednego lekarza na jakiego trafiłam, kapitalni ludzie.
U nas dzis mróz i Młody krzyczał rano, że śnieg spadł :) A liście poleciały na "sarmater", od nowa grabienie nas czekało :)

Jej Agunia ale się biedny wycierpi :no2: oby szybko przeszło.

Dziewczyny a jak u Was z kolankami?? H strasznie lecą do środka i nie wiem co z tym robić i gdzie pójść ? Kiedyś czytałam że do 4 lat dzieci tak mają ale nie wydaje mi się żeby miały się same wyprostować.

reklama
Ancona - szczerze to ja tez nie zwróciłam uwagi, wydaje mi sie, że jest ok. Juz niedługo bede w PL to pójdę na taki "kompleksowy przegląd "

Kroczek - jeśli chodzi o chodzenie na paluszkach to mój chrześniak był niedopilnowany i teraz ma 11 lat i niestety cały czas tak chodzi. Jak biegał bez skarpet to powiem Ci masakra. Ma tak rozjechane palce u stóp, nawet nie wiedziałam, że taki może byc skutek. Normalnie wyglada jak końskie kopyto.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry