• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Niestety na samo hasło siku lub ściągamy majtki dostaje histerii. W końcu zrobił siku, ale zmusiłam go szantażem, że inaczej pojedziemy do lekarza. Mam nadzieję, że już będzie lepiej, bo więcej nie chcę tego robić.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia może niech wejdzie pod prysznic z mężem i zrobią zawody w sikaniu a Ty nagrodę przygotuj. U nas rywalizacja działa na wiele spraw. A nagroda to jakiś drobiazg albo robimy coś wspólnie co bardzo lubi.
My tak głowę myjemy a splukuja robiąc wojnę wężem. Łazienka czasami wygląda koszmarnie ale histerii nie ma.

Agunia - dużo zdrowia dla Julka! Musi naprawdę go siusiak drażnić skoro aż siusiu nie chce robić :(

Katjuszkooo - zgadzam się z Kroczkiem. Aerobik - nie, ale joga jak najbardziej tak, zrelaksujesz się.

Dziewczyny ja mu się wcale nie dziwię, bo chirurg włożył mu dzisiaj do siusiaka szczypce i siłą mu dziurkę rozciągał. Straszną ma mały traumę, a my mu nie ułatwia my, bo ciągle tam grzebiemy i czymś mu smarujemy.

Agunia rozumiem że to dla jego dobra było, ale ci lekarze powinni chya być bardziej ogarnieci. Jakoś znieczulenie czy cokolwiek, bo jak o tym myślę to mi słabo a dopiero biedny Julek. Masakra :-(

U mnie super lux nadal. Pobudki co godzinę od 21. Oczywiście Zojka. O 4.47 wstała w najlepsze ale zaczęła płakać bo ja nie wstałam i przed 6 padła.. Klara wstała po 6 także egzystuje od przed 5 po nieprzespanej nocy. Nie wiem co ją wybudza. Nie wiem. Wcześniej budziła się rac na jedzenie i raz na imprezę. Teraz budzi się co godzinę :-( nawet nurofen nic nie pomaga

reklama
Niestety dzisiaj było to samo. I jeszcze we wtorek mamy powtórkę. Julek jest tak wystraszony, że właśnie go przyłapałam jak próbował zrobić kupę w majtki, a on od grudnia ubiegłego roku woła na nocnik.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry