• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja zbierałam naklejki z takimi miseczkami barbie chyba Chanel się nazywały. Wszystkim jednej brakowało i ciężko ją było dostać.
Moja nadal lubi wszelkie naklejki ale wątpię, żeby do albumu trafiły.

U mnie też mgła, a jechać do lekarza musiałam. Siedzę tu od 12 i jeszcze trochę zejdzie.
Potem do Tesco jadę, bo jest rabat 30% na wszystko F&F.

reklama
U nas byly gumy donaldowy i Turbo. Ale ja zbieralam zabawki z kinder jajek i karteczki do segregatora[emoji38]
Ale to inne czasy byly. Zabawki z jajek byly fajne, nie takie badziewia jak teraz,a i dzieci wtedy szanowaly zabawki i inne pierdoly. A teraz...szkoda gadac...

Milenko a jakie tabletki lykasz?? Ja wypilam Solpadeine i...glowa nadal mnie boli,ale jest odmiana-rzygac mi sie po tym chce.

Na ból głowy najlepsza jest etopiryna ale ja jej łykać nie lubie.Ja jadę na ibuprom sprint 2tebletki na wszystko.
Z tym że najpierw smaruje skronie amolem jak słabo boli żeby zdusić w zarodku.

A ja właśnie obiad koncze robic. Pogoda dzis ciulowa ale obskoczylam jedno okno juz na swieta i godzinny spacer z K. Potem jeszcze na trening wieczorem. Mialam jechac do biblioteki bo jest spotkanie z Katarzyna Bonda ale Kube musialabym zabrac a na pewno by sie wynudzil.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

20161124_162603.jpg

U nas szaleństwo,m przyniósł auto po młodym sterowane,tańczy,gra i świeci:-D

Załączniki

• 20161124_162603.jpg
    20161124_162603.jpg
    378,4 KB · Wyświetleń: 260
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć