• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Agunia H narazie się trzyma ale też w dzień przez chwilę wspominał że brzuszek go boli. Rano dam mu profilaktycznie probiotyk.

Mika H pomaga picie większej ilości płynów jak tylko mniej pije to robi bardzo twardo. A nie przychodzi mi do głowy nic innego od tego co już wymieniłaś.

Ancona zdrówka dla K i obyście wszyscy nie podłapali zwłaszcza H.

Mika mnie też już nic wiecej nie przychodzi do glowy poza mlekiem ktore daje wtedy K w wiekszych ilosciach. Ale nie wiem czy wtedy samo mleko cos daje czy zwiekszona ilosc plynow. Aaa no i ostatnio po zalewajce K jakos tak szybciej i latwiej sie wyproznial.

Loka ja tez kciuki trzymam;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Moja też miała taki czas ale minęło samo jak syrop kupiłam heh
Jej wspomoglo chyba jedzenie jabłek ze skórka oczywiście, ostatnio ma fazę 2 dziennie zjada.
Was też tak zasypalo wiadomościami black friday?

Edysiek nie wydaje mi się żeby activia mogła jej w jakikolwiek sposób zaszkodzić. Na mnie nie działa zupełnie na przykład. Po prostu daj pół na próbę, a cały dopiero jak jej nic nie będzie więcej.

Może dzieciaczkom zaczęły się te zaparcia nawykowe? Pamiętam jak córka przyjaciółki jak była dokładnie w wieku naszych to takie cyrki odstawiała, że dziwiłam się, że sąsiedzi pomocy społecznej nie wzywają co chwilę. Po prostu wyła chcąc zrobić a nie chciała jej że tak powiem wydalić.. Kilka miesięcy tak miała. Horror był. Raz to widziałam i podziękuję :-( Także jogurty, buraczki, syropki itp w ruch, żeby do jakiejś skrajnej sytuacji nie doszło...

A u nas niania oglądała Klarze paszczę, bo cały czas jej jednej piątki brakuje i mówi, że wyszło pół zęba ale z drugiej strony... na co ja wielkie oczy, bo to by szóstka musiała być.. no to patrzę ja - coś podejrzanego, wzięłam latarkę, a tam afta faktycznie wielkości pół zęba. Masakra, a ona nawet nie powiedziała, że ją coś boli.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry