• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Madzikm dobrze że jednak mąż się wybronił[emoji6]

Nie wiem która z Was podrzuciła pomysł o zabawie koparkami i innym sprzętem budowlanym w cieciórce, kamykach i fasoli ale baaaaaaardzo DZIĘKUJĘ[emoji7] Kuba bawi się SAM już 45min.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

:-) mówiłam :-)
Ja stosuję głównie ziarna kawy i groszek ptysiowy bo boję się wszystkiego co wepchnięte np do nosa może powiększyć swoją objętość. W zwiazku z tym nie stosuję fasoli itp

Pomocy

Pamiętacie historię afty? Że to afta a nie 6. Ząb? To chyba jednak jest ząb.. twarde i jak ząb. M zrobił temu zdjecie to jak uśpi Klare będę oglądać dokładnie. Tylko ja się pytam jak to możliwe?? Ktos coś? No mówię, że te moje dzieci to jakiś zebowy hardcore :-( Zoja ma zęba na wierzchu tak że go widać juz ze Dwa tyg i nadal jest nieprzebity :-( humor ma straszny przez to a w nocy budzi się z płaczem..

Właśnie wygląda jakby to było możliwe... google przejrzałam.. poczekam za dwa tyg i najwyżej pójdę z nią do dentysty, ale masakra jakaś. No i tak- umiem do 6 liczyć ;-) brakuje jej piatki z drugiej strony, ale z tej ma wszystkie i jeszcze pół.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry