• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ogladnelismy zdjęcia i możliwe też że piątka jest taka gigantyczna. Czytałam też o takich przypadkach.. trzeba poczekać bo dziaslo jest czerwone i pewnie coś się będzie dalej wykluwac..

Katjuszkobu nas sa gigantyczne piatki. Najpierw wychodza cztery rogi. Tez myslalam ze to kolejny zab ale okazalo sie ze jeden z rogow tylko. Jesli Cie to niepokoi to lepiej jednak odwiedzcie dentyste.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika przy zmęczeniu weekendowym nawet nie pomyślałam żeby zdjęcia od m przegrać..

Loka właśnie dokopalam się do info że 5 potrafią być bardzo duże. Tak czy tak musimy poczekać żeby było lepiej widać a potem poszukam dentysty

Niektórzy ludzie potrafią mieć więcej zębów, np mój mąż ma dziewiatki, co prawda niewidoczne bo w formie związek siedzą w dziasle ale dentyści mówią że jest trochę osób które w skrajnych wypadkach miały dziesiątki w pełni wykształcone

reklama
Klara ma chyba jakiś barometr w tylku i wie że mróz idzie.. od tygodnia zjada takie porcje obiadu,że już dwa razy jej brakło, a godzinę po obiedzie zaczyna że cosby zjadła.. w szoku jestem.
Dziś przerobila niewiele mniej jedzenia niż ja.. na śniadanie półtora jajka na miękko z kromka z bułki i ogórkiem. Potem byłyśmy w sklepie to dostała małe pricne polo. Potem jeszcze na spacerze zaczęła że coś by zjadła.. 2,5 mandarynki. Potem zupa pelna micha z makaronem. Potem drugie 1,5 palki z kurczaka z lycha ziemniaków i kiszonym ogórkiem.. 2 godz potem coś jeść.. no to mandarynke chce. Zjadła 3. Jeszcze nie skończyła i mówi że coś słodkiego chce. To dla żartu zapytałam czy banan może być. Dla żartu bo ona jakoś fanka nie jest... Zjadła calego poza 2 krazkami którymi nakarmila Zoje.. na koniec stwierdziła, że na kolację (a była prawie 18) zje paluszki rybne.. wyrodna matka dała jej kromke z Nutellą bo stwierdziłam że tyłek jej pęknie ;-)

A dzisiejszy tekst do Zoi mnie rozwalił.. przyszła ją glaskac po głowie po tym jak setny raz czymś w nią rzuciła i mówi "Zoja ja ogólnie Cię lubię, tylko czasami mnie denerwujesz"..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry