• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kroczek śliczności !!! Kubuś musi być bardzo grzeczny że daje Ci robić takie cudeńka jakoś przy Hubercie nie wyobrażam sobie takich prac ;)

Milenka dawaj co tam masz ... :ninja2: U nas lepiej by nagrać filmik i wrzucić bo inaczej ciężko sobie wyobrazić ;-)

reklama
Ancona dziękuję bardzo ale o nieeeee nie robię tego przy Kubie:) Mama jest obowiązkowa przy wszystkim tak więc nie ma opcji żebym coś takiego robiła z Nim;) Dzięki temu że zasypia o 20 mam czas wieczorami.

Milenka dawaj, dawaj. Uwolnij to z siebie będzie lżej przeciez wiesz:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek podziwiam!!! Ja wieczorem o której by chłopcy nie poszli spać to myślę już tylko o spaniu i nie potrafię nic robić wieczorem ani sprzątanie a tym bardziej robienie czegoś nad czym trzeba się skupić :)

Kroczek jednak nie polecam tych pierników.. u nas już połowy nie ma :-/ nie umiem się od nich oderwac. Zoja jak widzi to kwiczy.. Klara nielubiaca ciastek też co chwile przychodzi po jednego.. masakra jakaś. A to już druga partia w tym roku która znika w zastraszającym tempie..
Aaa tylko ja w tym roku zaszalalam i zrobiłam przyprawe sama :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry