• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Padnieta jestem,mloda dopiero zasypia bo goscie wyszli nie dawno.jutro moze pospimy dluzej
Katjuszka ja mojej tez nie ciagne jak nie musze,jesxcze nigdy nie odpowiedziala ze chce isc.zawsze jest nie,baa jak gdzies wychodxilam to wystarczylo jej powiedxiev ze do kosciola ide i byl spokoj,puszczala mnie bez szemrania.
Jednak sa dzievi ktore chodza chetnie i nie uwazam ze sa biedne z tego powodu.

Mojemu jak mowię, że idę do Kościoła to jeszcze ani razu nie chciał ze mną iść [emoji85], drze się "bye,bye" i ucieka [emoji849]. Chce go wziąć w święta i juz mam ciary. Ostatnio jak byliśmy na wakacjach z nim to pół kościoła wiedziało, że Mama ma czerwone paznokcie [emoji85]

Katjuszka - byłabym w ciężkim szoku jakby Klara załapała o co chodzi w tym kółko-krzyżyk [emoji6], a tak to jeszcze ma czas [emoji1303]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry