• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Kroczku piekna bombka. Ja nie mam tyle cierpliwosci i talentu [emoji4]
Jejku ale zachecacie do tego przepisu.
Ja tez padam niezaleznie od czasu kiedy M chodzi spac. Takze i na ksiazki i na relaks czasu brak. A teraz jeszcze w pracy kociol na maksa wiec padam do kwadratu.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mnie zachęciły te pierniczki, że upiekłam wczoraj. Ja [emoji15], ta anty plackowo-ciastkowo-pieczeniowa [emoji23]. Faktycznie proste i smaczne jednak dalej utrzymuje sie w przekonaniu, że pieczenie to nie moja bajka. No nie lubię [emoji51]. Filip nawet na nie nie popatrzył wiec tym bardziej mnie to nie mobilizuje [emoji6]

F siedzi w domu i nawet ani raz nie wspomniał, że chce na pole. Więcej osób do "obsługi" to mu sie nie nudzi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hehehe Truskawkowa powiem tak - dużo ciuchów co nie ubrałam z dwa lata juz na bank nie ubiorę, wiec spakowałam i wywiozłam na Charity, dużo zabawek poszło w kosz ze względu na stan techniczny [emoji85], dodatkowo jak mój brat sie "zwoził" to zamówił całego Vana - to co nie było nam potrzebne spakowaliśmy i pojechało do polski juz w październiku, meble narazie zostały bo mąż bedzie tam do wiosny, pózniej zobaczymy czy jest sens to zwozić czy tam wystawić na sprzedaż za grosze. Zobaczymy. Dodatkowo mąż wysłał 4 paczki z bieżącymi ( moimi i Filipa ) rzeczami w środę [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry