Wy tu o szczotkach a ja się zastanawiam gdzie jakiegoś fryzjera dorwać, który mi naprawi te spie** włosy.. do mojej na pewno nie pójdę. Już przeżyłam to, że mi fryzurę rozwaliła i całe zapuszczanie szlag wziął, ale gdzie iść żeby nie mieć jeszcze większej masakry... a tak w ogóle to pierwsze słyszę o takiej szczotce
Ja kupiłam sobie nową elektryczną do zębów bo w starej już maksymalnie padła bateria.. M zgodził się od strzała na wydanie 70 zł po tym jak mu zasugerowałam, że moglibyśmy sobie pod choinkę Roombę kupić ;-) a tak w ogóle co można mężowi do 100 zł kupić pod choinkę? grrr m sobie prezenty wymyślił
Milenka Mistrzu :-)
Ancona H sobie ostatnio nieźle poczyna z tymi drzemkami.
Ja Klarę kładę o 12, max 12.30 i ma spać. Inaczej jest nie do życia potem a jakby o 16 zasnęła to już by wstać nie chciała.
W ogóle to tak dziś dawała popalić, że nie wiem jak się nazywam. Aż m wymiękł i na nią nakrzyczał co się nie zdarza.. dwa przykłady z wieczora - postanowiła, że mam jej racuchy na kolację zrobić i zaczęła je robić sama - m.in sypać mąkę. Dwa - utopiła rolkę papieru w wc. Nie specjalnie, ale jakoś tak jej wyszło. aaa no i trzy - tak sobie racucha podmuchała, że cały cukier z talerza znalazł się na stole i podłodze...... Zoi ząb nadal nie wyszedł. Tyle w temacie. Idę zaraz spać