• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My chodzimy od sierpnia ze względu na komunię K ale teraz czwartą niedzielę siedzimy w domu, sezon chorobowy rozpoczęty i jak nie jelitówka to kaszel i smarki z nosa więc sobie darujemy dodatkowe zbiorowisko wirusów i bakterii.
H w kościele zachowuje się jak małpki w zoo i jest mało przyjemnie a że K sam nie pójdzie to musimy iść wszyscy...

reklama
Ja biorę Kingę do kościoła tylko w święta albo latem jak możemy zostać na zewnątrz.
Pamiętam jak Jotemka pisała, że chodzi z dziećmi na roraty codziennie o 7 rano. Mi daleko do takich poświęceń, dlatego jestem pełna podziwu dla takich osób.

Wczoraj zrobiliśmy sobie ognisko ze znajomymi i piekliśmy kiełbaski.
A dzisiaj leje od rana.

Edysiek super ognisko w zimie,fajnie jakby snieg jeszcze lezal:happy2:
Ancona ja mojego syna powoli przygotowywalam na samodzielne chodzenie,na poczatku zaprowadzalusmy go potem ja pod kosciolem z mala lazilam bo ona ucieka z kosciola po 2minutach.Teraz sam chodzi codziennie na roraty wieczorem,dzis tez byl sam bo moj m w pracy a mloda juz nawet pod kosciolem nie chce stac.
P.s. na roraty ostatnio z kyzynem chodzi

Edysiek co kupic dziewczynie w wieku twojej Angeli?ja juz nie ogarniam takiego wieku,u mojego brata to nastolatka kase daje no tam sie nie przelewa ale u kuxynki kasy sie nie daje w prezencie.

Edysiek ta szczotke chyba dla siebie i mileny kupie,ona nie nawidzi sie czesac:rofl2:
1481468462061.jpg

Matka siadła na chwilę na bb a dziecko skończyło zabawę,wszystko super tylko jest godzina 16:szok:

Załączniki

• 1481468462061.jpg
    1481468462061.jpg
    203,1 KB · Wyświetleń: 372
Ostatnia edycja:
reklama
Wy tu o szczotkach a ja się zastanawiam gdzie jakiegoś fryzjera dorwać, który mi naprawi te spie** włosy.. do mojej na pewno nie pójdę. Już przeżyłam to, że mi fryzurę rozwaliła i całe zapuszczanie szlag wziął, ale gdzie iść żeby nie mieć jeszcze większej masakry... a tak w ogóle to pierwsze słyszę o takiej szczotce :)

Ja kupiłam sobie nową elektryczną do zębów bo w starej już maksymalnie padła bateria.. M zgodził się od strzała na wydanie 70 zł po tym jak mu zasugerowałam, że moglibyśmy sobie pod choinkę Roombę kupić ;-) a tak w ogóle co można mężowi do 100 zł kupić pod choinkę? grrr m sobie prezenty wymyślił

Milenka Mistrzu :-)

Ancona H sobie ostatnio nieźle poczyna z tymi drzemkami.

Ja Klarę kładę o 12, max 12.30 i ma spać. Inaczej jest nie do życia potem a jakby o 16 zasnęła to już by wstać nie chciała.

W ogóle to tak dziś dawała popalić, że nie wiem jak się nazywam. Aż m wymiękł i na nią nakrzyczał co się nie zdarza.. dwa przykłady z wieczora - postanowiła, że mam jej racuchy na kolację zrobić i zaczęła je robić sama - m.in sypać mąkę. Dwa - utopiła rolkę papieru w wc. Nie specjalnie, ale jakoś tak jej wyszło. aaa no i trzy - tak sobie racucha podmuchała, że cały cukier z talerza znalazł się na stole i podłodze...... Zoi ząb nadal nie wyszedł. Tyle w temacie. Idę zaraz spać :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry