• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszko jakbym miała denerwować się tym, że dziecko cukier rozsypało to dawno by mnie zamknęli w wariatkowie.

Szczotkę wypróbowałam na swoich długich (do pasa) włosach i daje radę.

reklama
Moja bratowa ma tą szczotkę do włosów, a ma ich dużo i długie. Wczoraj F pół dnia bawił sie z Ciocia w fryzjera i nawet nie miała problemu z rozczesaniem włosów.

Katjuszka - daj na luz [emoji6], co tam cukier, mój wczoraj wysypał całą puszkę Bebilonu - juz mu zapowiedziałam, że rozbije jego skarbonkę i odbiorę mu równowartość tego mleka [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Klara ma bardzo wysoko postawioną poprzeczkę to już chyba wszyscy wiedzą,ja często sie zastanawiam czy Ty na pewno o małych dzieciach piszesz.
Moja wczoraj wylała sok z bidonu do miski i kapała ludziki z lego w tym,oczywiście pół podłogi zalane ale jak to zobaczyłam to nawet mnie to nie obeszło bardzoo_Oona się bardzo brudzi bo nie da założyć sliniaka czy ściereczki,także po obiedzie myje całe miejsce po niej stół,podłoga i narożnik..

Ostatnia edycja:
Kuba dopiero przed chwilą padł:/ To też nie moja bajka bo jak na złość dziś pogoda mnie dobija i walczyłam ze sobą żeby nie zasnąć podczas usypiania K. Wszystko dlatego że wracaliśmy po obiedzie od moich rodziców i K przespał całą drogę a że kiepska pogoda to i podróż była dłuższa.
Milenko to jyż wiesz czemu M zmogło o 16:(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry