• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ledwo żyję, w nocy nie spałam, bo mnie brzuch bolał, dzień zaczęłam pawiem a potem okupowałam kibelek. Czuję się jakbym miała kaca mordercę a nie piłam alkoholu od tygodnia.

Tak na dokładkę mała wysmarowała calutkiego laptopa mydłem, w środku też. Czyściliśmy go ponad godzinę. Mała w tym czasie dostała eksmisję i poszła z babcią na spacer.

Ps. Wróciła i zrzuciła talerz z frytkami, który od razu się rozbił.

Ostatnia edycja:
reklama
Edysiek dobrze ze laptop przezyl..
Mloda mi padla w aucie w drodze i teraz nie chce spac.NIe mogla sie z psiakiem rozstac.

Załączniki

• IMG_20161217_205457_415.jpg
    IMG_20161217_205457_415.jpg
    313,5 KB · Wyświetleń: 86
No i właśnie się zorientowałam że nie bardzo mam w co Klare na święta ubrać bo ona we wszystkim na codzień chodzi.. szara sukienka i koszula z kolnierzykiem to dla mnie abstrakcja ;-) no nic, rajtki ma, jakaś lepsza bluzka i spódnica i ujdzie. Zoja to tylko body plus rajtki bo raczkuje to by się zabiła w sukience..
Dla odmiany Zoja kataru dostała. No cóż szczerze mówiąc już to na mnie wrażenia nie robi.
Klara z tata ubierają właśnie choinkę. I znowu wyszła jej dziwnosc bo przyniosła wszystkie ozdoby a m kazał jej czekać i siedziała tak z 10 min patrząc na paczki z bombkami a nic nie wyjęła. Ubrala też wszystkie bombki a strat zero :-)

Katjuszka dla mnie abstrakcja jest miec 2corki i zadnej odswietnej kiecki:D.ALe spodniczke i ladna bluzke tez mozna zaliczyc do stroju eleganckiego,moja w wigilie czerwona spodniczke w kratke bedzie miec.SUkienki ma 2to szalu nie ma
Co do akcji z choinka to fakt normalne zachowanie u 2.5latki to nie jest:rofl2:
Pokaz choinke,my tez dxis bedziemy ubierac ale mloda tylko plastiki dostanie do lapki

Ostatnia edycja:
My też dzisiaj będziemy ubierać choinkę. A teraz pierniczki się pieką.

Milenko ślicznie córcia wygląda.
Też nie wyobrażam sobie nie ubrać dziewczynce sukienki czy choć spódniczki na Święta.
Nawet żeby pamiątkowe zdjęcia zrobić.
Moja dzisiaj spódniczka i biała bluzeczka. Przy pierniczkach założyła fartuszek
FB_IMG_1482057338241.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1482057338241.jpg
    FB_IMG_1482057338241.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 238
Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja nie czuję tego żeby dziecko musiało być wystrojone. Kompletnie. Tylko że ja inna zawsze byłam :-) dziecko to dziecko. Wygodna bawełna, zaro skrępowania ruchów, luźne i miękkie gumki. Zreszta u mnie w rodzinie też tak nie ubieraja :-)
Zdjęcie pamiątkowe? Tak ale tylko naturalne.. nie wiem czy pisałam że ja sesji ślubnej nie miałam bo jak myślę o tych wszystkich pozowanych zdjęciach to aż dreszcze mam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry