• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek fajny fartuszek ,musze mojej kupic moze zechce do jedzenia zakladac.
Wiem ze juz bylo a daj przepis na pierniczki,potrzebuje podwojna ilosc bo strasznie duze foremki kupilam:rofl2:

Katjuszka nic na sile,jak nie lubisz eleganckich rzeczy,kazdy robi jak mu sie podoba.

No i zwracam honor ze sie kiedys czeplam OLka o jeansy,w dresach na pewno takiego wrazenia by nie zrobil;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wyglądają super.

Ja chłopców na święta odstrzelę w koszule i eleganckie spodnie lub jeansy. Zresztą nie zauważyłam żeby takie ubrania jakoś specjalnie krępowały ich ruchy.

Pierniki już piekliśmy dwa razy i musimy jeszcze raz, bo wszystko poszło.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas maleństwo w tym roku i musi stać na szafce z wiadomych powodów ;-)

1482060018499.jpg

Łańcuch z papieru kolorowego robiony przez Klare. Ciety przeze mnie ale klejony przez nią samą..

Agunia zrób z dwóch porcji na raz bo u mnie to samo było. Cały czas znikały. W poniedziałek zrobiłam ostatni raz z kg mąki i nie wiem czy do świąt styknie a miałam jeszcze rodzinie rozdać..

Załączniki

• 1482060018499.jpg
    1482060018499.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 184
Jeśli ma się świetnego fotografa to zrobi piękne naturalne zdjęcia bez pozowania. Pokaże na nich uczucia i relacje.

U nas sukienki w nielicznych ilościach. Podstawą są leginsy i bluzeczki. Staram się na święta założyć jej jakąś kiecke. Sama czasem lubie się wystroić. :D

Też od kilku dni zastanawiam się w co ubrać chłopaków pewnie będą to koszule i jeansy a razie czego dresy i T-shirt w torebce ;) tylko jeszcze nie wiem w co siebie ubrać i znając życie będę się 10 razy przebierać przed wyjściem :D bo święta dla kogoś kto na codzień siedzi w domu to rzadka okazja żeby ładnie się ubrać :)

Byłam dzisiaj w szpitalu zobaczyć bratanice i jest taka cudna że aż aż :)

Ja też nie jestem zwolennikiem strojenia, sama nielubię chodzić w sukienkach, źle się w nich czuję więc Kuba zapewne ubierze coś w czym bedzie mu wygodnie. Niekoniecznie koszula i jeansy.
Ja najchętniej chodziłabym w spodniach i luźnych bluzkach. Nie trawie tez obcasow. Dla mnie katorga jest je nosic

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Z Artim problemu nie mam-spodnie i koszula. Za to Igor od roku nie nosi koszul.....masakra jakas. Ja mam nowa kiecke z koronki i jakas jeszcze sie w szafie znajdzie.

Pierniczki jutro zrobie i moze pierogi tez.

Do tesciowej chyba nie pojedziemy bo tam jedna dziewczynka ospe ma(nawet w szpitalu byla) i jest jeszcze 4 kandydatow do zachorowania,wiec chyba nie ma co sie pchac w wirusa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry