• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Jak zmierzylam przed nakarmieniem Zoi to myślałam że będzie mała ale później wszystko ładnie weszło ;-)
Ja koszule tak średnio lubię, nni ale czasem trzeba. Zazwyczaj w sukienkach do pracy chodzę, ale jakieś oficjalne spotkania czy rozmowy kwalifikacyjne to tak bardziej sztywniacko trzeba ;-) podobają mi się jednak te wzorzyste.. jak przyjdą te co domowie to pokaże.. najważniejsze że nie muszę się obawiać że to bluzka z sieciowki i pół piętra będzie takie miało :-D

reklama
Katjuszkooo - wywołana melduję że żyję.
Mam ostatnio doła, spadł nam na głowę nieoczekiwany, dość duży problem i mamy z mężem po pierwsze wku#### i ogromną zagwozdkę co z tym faktem zrobić. Jak będę miała chwilę to napiszę.
Dodatkowo przerwa świąteczna "zepsuła" nam Emmę. Odstawia takie histerie w przedszkolu, że aż Panie przedszkolanki nie wierzą, że to to samo dziecko. Płacze tak rozdzierająco krzycząc "mamusiu nie" że mam całkowicie zespsute poranki a raz nawet łzy mi poszły jak ją już zostawiłam. Dodatkowo rano płacze za tatą, po południu płacze za mną i chce żeby było jak w święta, czyli mamusia i tatuś razem w domu.ehhh
Staram się was czytać jak tylko mogę bo zawsze sobie humor poprawię :)

Noo Madzik. Grzeczna Dziewczynka. Już serio sie martwiłam, bo Cię wywoływałam kilka razy. Taki etap chyba dzieci mają.. Klara też się przez święta i ostatni długi weekend popsuła, aktualnie słyszę jak wyje, bo chce bajkę a m każe jej iść spać...

Kroczek koszule to też nie moja bajka. I mam podobnie, taka biała elegancka jeszcze ujdzie.

Madzik dobrze, że się w końcu odezwałaś, bo już się martwiłyśmy.
Kinga urządza jazdy gdzieś od dwóch tygodni. Drze się a sama nie wie czego chce. Właśnie miała akcję przed spaniel, darła się ponad godzinę aż zasnęła z płaczem przed chwilą.

Ja lubię koszule ale te bardziej "luzackie" ostatnio kupiłam taką dłuższą za tyłek :-)

Agunia ten wzór jest prześliczny!
Dokładnie w ten sam wzór kupiłam małej brata pieluchę bambusową :)

Ja lubię chodzić w koszulach. Bardziej preferuje "czyste" bądź w kratę to te co pokazujecie są super i może sie skuszę [emoji6]

F też rozdarty jak pieron. To co dzisiaj wyprawiał u fryzjera [emoji85][emoji35]to do tej pory mnie łeb boli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry