• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ależ ja się nie denerwuje. Wkurzylam się na siebie że nie czytam ze zrozumieniem bo nie przeczytałam tego dokładnie i byłam przekonana że ten ktoś nie śpi i czeka na tych rodziców.. Ale to dobrze. W pracy nie ma możliwości niedoczytania czegoś więc przypomnialam sobie przed powrotem jakie to ważne jest :-D a aktualnie czytam dyrektywę unijna po ang nt nieregulowanych rynków finansowych..

U nas dora w tv idzie wlasnie,wiec cisza zapadla:laugh2:
Truskawkowa niech sam wieczor przygotowuje sobie ubranie do przedszkola.

Dzwonila kumpela za tydzien w sobote organizuja spore spotkanie,oczywiscie moj ma dniowke a z dziecmu tez nie mam jak jechac bo mlody jedzie na zjazd kolednikow i wroci kolo 16:(

Ze zmęczenia i niewyspania nasz dom stanął na głowie. Mąż mi rano złożył życzenia urodzinowe i dał prezent. Ucieszyłam się i podziękowałam, bo trochę o tym moim święcie zapomniałam. Potem zaczęłam myśleć jakie ciasto upiec, bo pewnie wieczorem z niespodzianką wpadną moje przyjaciółki. Zrobiłam sobie listę zakupów, zaczęłam planować co zrobić po kolei i ....... właśnie wtedy dotarło do mnie, że urodziny mam jutro [emoji13]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia to jutro o drugi prezent od m wolaj;-) ;)
Moj ma jutro wolne i mamy super plany,czekanie na ksiedza po koledzie...
Juz chyba tylko takie w zyciu rozrywki mnie czekaja;).ide sprzatac dalej.

reklama
Agunia w końcu dziś piątek 13 :-)

edit:
jakbyście chciały bluzkę Link do: Dioufond Shirt Women's Blouses Long Sleeve Blusas Femininas Floral Shirt Women Cotton Vintage Shirts Female Blouse Women Tops-in Blouses & Shirts from Women's Clothing & Accessories on Aliexpress.com | Alibaba Group

dziś przyszła i jest rewelacyjna. M pasuje na mnie idealnie, gruba bawełna, nieźle uszyta.. a sprzedawca ma tyle pięknych wzorów, że mam już...6 w koszyku.. ale wieczorem zdecyduję i weżme tylko 3-4 sztuki :-)

MADZIKM!! ja Cię nie straszę, ale melduj się, bo jak nie to jutro piszę Ci smsa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry