• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja tam tylko na komuni miałam kieckę, na biały tydzień normalnie. Zresztą ja do kościoła nigdy się nie stroję nie wiadomo jak.

U mnie też sypie. Wczoraj to śnieżyca taka była, że świata nie było widać.
Tylko dzisiaj dużo cieplej, bo rano było 2 na plusie a wczoraj -18

U nas tez cieplej co nie zmienia faktu ze z samego rana musze piec oporzadzac i juz mam dosc palenia:oo2:
Moje dziecko ma nowa bajke ktora ja wciagnela,Gdzie jest Dora.ZOstawila wszystko i wpatrzona siedzi:rofl2:

A moj starszak dzis nie poszedl do przedszkola bo....nie.....bo sie nie wyspal,bo gardlo boli,bo woli byc w domu,bo bla bla bla, wiec....siedzi w domu. Bez wyjscia przed dom,bez tableta i tv.[emoji38] I juz o 11:30 baaardzo mu sie nudzilo...a gdzie tu do wieczora.... wslanie robie sobie melise bo mnie wykonczy nerwowo. Ale twarda jestem i karte z dekodera schowalam.....jak wieczorem albo jutro do poludnia nie dam znaku zycia-szukajcie mnie w psychiatryku[emoji6]

reklama
Oj tak bez elektroniki dzieci jak na odwyka sie zachowuja,moj wczoraj mial kare za uwage i platal sie pol dnia po domu,ryczac co chwile o przepraszajac.spac tez szybko poszedl bo nie mial co robic;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry