• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Przy dzieciach trzeba stanowczością i jeszcze się tego trzymać. Choć Klara czasem ma ubaw z czegoś takiego, bo jak jej powiedziałam że wszystko co polize (Zoja lize to ona też musi) jej zabiorę to zaczęła lizać zabawki i mi układać na stole.. jak jej za karę kiedyś naklejki zabrałam do wieczora to mi przyniosła na drugi dzień takie zużyte żebym jej zabrała..

reklama
Przez ostatnie trzy dni zabierałam coś K za pyskówki :D najpierw jedno pudełko lego, drugiego dnia kolejne lego i wczoraj telefon matko jak mógł wyć że mu życie rujnuje :-D a pytam dzisiaj pani w szkole jak Kuba to mówi że nie ma żadnych zastrzeżeń grzeczny i dobrze się uczy, no cóż w domu za to szajba odwala...

Na 16.30 idziemy na przedstawienie do szkoły. Nie wiem jak H będzie się spisywał bo właśnie uderzył się drzwiami w duży palec i krew się leje pewnie znowu paznokieć zejdzie... ech.

Moj telefonu nie ma.tablet jest niezbedny do zycia..
Tylko ze on lekcje odrabia w pare minut i ma wolne.wczoraj 3strony dzialan z matematyki i dokonczenie opowiadania z polskiego.Wszystko bezblednie,jednak fajnie jak sie od poczatku wprowadza ze dziecko ma samo lekcje odrabiac.Ja tylko sprawdzam

reklama
Katjuszka czasem trzeba się rozerwać :D
Żadna nie zgadła :p
Wybiorę Wam profilowe.

Dobrze, że to piątek bo kolejna noc nieprzespana. No zasnęła przed 4 chyba, bo ja już nie kontaktowałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry