• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek - super słyszeć takie informacje [emoji108]

Myszka - Ty już na końcówce więc ma prawo Ci być cieżko. Ja miałam wkładkę do wózka z SkipHop bardzo byłam zadowolona, na tyle razy co była prana to naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek fajnie, że masz taka zdolna corcie.
Moja klasa w liceum była najgorsza z najgorszych a na koniec okazało się że najlepiej maturę zdaliśmy i wogole " fajna wiara". Nasz wychowawczyni chodziła dumna jak paw :)
Mika wiem, że końcówki mogą takie być ale przy Kajtku tak nie miałam
Teraz mam jeszcze kilka spraw ksiegowych do załatwienia a czasu co raz mniej i sił brak. Dręczy mnie to troche. W tym tygodniu liczyłam, że Mama przyjedzie na 1 dzień a tu zonk, siostra nawet urlop wzięła ale ostatecznie Mamy pilnuje. W weekend na kontrolę z Młodym jedziemy z ząbkami, niedziela u teściowej bo dzień babci. Musze się ogarnąć. No to pomarudkowalam

Myszko mam nadzieję że zdążysz się ze wszystkim uporać i że mama szybko wróci do zdrowia!
Właśnie mnie oświeciłaś że to jutro dzień babci. No przez te nasze choróbska zupełnie wyleciało mi z głowy i oprócz tego co teściowa dostała na przedstawieniu w szkole nic nie mamy hmmm 8-) Ja to jak zwykle ...

Kroczek mojej mamie życzenia wystarczą i będzie szczęśliwa niestety teściowa.... to inna bajka 8-) pewnie skończy się na kwiatku jak napisała Edysiek bo jej i tak się nigdy nie dogodzi.

Ja kupiłam mojej mamie książkę i Czekoladki, dziadkowi kubek z "najlepszy dziadek na świecie" i czekoladki, a drugiej babci - drewniane serduszko i czekoladki.

Heheh a na tych czekoladkach to i ja skorzystam [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry