• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A u nas w planie byl kalendarz ale Matka się nie wyrobiła, ojciec wkładu swego nie wniósł żadnego, kubki wyśmiał więc : moi rodzice dostaną kubki a Pani Teściowa ..... No cóż jak syn jej nic nie kupi to w niedziele prymulke w Biedronce kupię i tyle.
Jestem podminowana na tej końcówce

Witam z duzym kubkiem kawy.Dlugi dzien przed nami,starszy pojechal do Nowego Targu na zjazd kolednikow misyjnych i obudzil Nas juz przed 6.M w pracy takze ja sama na polu walki,poki co bajeczke w lozku ogladamy

Przebija Was ja na nogach od 4:00, najpierw maleństwo w brzuszku a 30 minut później starszy brat. Teraz wygoniła z tata bajki oglądać a ja do 8:00 leżę bo o 9 wyjazd. Mam tylko nadzieję, że nie ma slizgawicy.
A ja jeszcze głupia do 1:00 czytałam bo zapowiadało się na spoko nockę

Oooo, to ja miałam pobudkę dopiero o 6.30. Teraz Teosiek z pasją gryzie wszystko co mu wpadnie w łapki, a Julek standardowo buduje pistolety z klocków i udaje, że nimi strzela. Chwilo trwaj, bo obaj zajmują się sobą, a my pijemy kawkę [emoji16]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek nie zazdroszcze tych sikawek w nocy,wyprobowalas juz wszystkie pieluchy?takie dziecko juz duzo sika to pielucha nie trzyma.Moja jak po nocy siada na kibelek to konca nie widac.

Poszlam powiesic pranie a mloda pol choinki rezebrala,no fakt za dlugo juz jest:rofl2:.nawet do siateczki bombki spakowala.
Teraz sprzatamy bo zaraz kuzynka przyjdzie do niej.

reklama
Milenko u nas wchodzą w grę tylko pieluchomajtki bo łatwiej na śpiku mu wciągnąć. Ostatnio motałam się ze zwykłą pieluchą to tylko się wkurzyłam bo mi się na boczek cały czas przekręcał:/ Używamy z Pampersa bo Dady jak miałam to takie sztywne są i niefajne. Muszę w Rossmanie jeszcze te babydream zakupic moze one dadza rade. Generalnie to ja mysle wlasnie ze to kwestia tego ze za duzo juz siusia bo jest duzy i nic nie bedzie trzymalo.

No faktycznie u Ciebie choinka dlugo juz stala:) Ja rozebralam 6 stycznia;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry