• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hehe no u nas tez roznie,bo jak Emilce zabiera to ta stoi i zero reakcji a z Matylda to juz szalenstwo jest.Zadna nie ustapi,ale wina ewidentnie jest mojej.od wczoraj byly rozmowy ze ma dac sie bawic i przytakiwala,przez 15minut bylo super.Potem chec posiadania wziela gore:rofl2:.Wyrosnie z tego ale nie zaszkodzi tlumaczyc .
Znalazly potem wspolne zajecie i zgodnie z powrotem ubraly choinke:-D

Jak dobrze ze temat pieluch to juz u nas wspomnienie:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Moja też się kłóci z koleżanką o zabawki. Żadna nie ustąpi i drą się obie.

W nocy też Kinga obudziła się cała zasikana. Mąż założył jej pieluchomajtki do pływania. Czemu? Bo ona takie wybrała. Nie wiem skąd oni je wytrzasnęli, bo były schowane.
Na noc ciągle zakładam, bo zdarza jej się nie zawołać i robić siku na śpiąco. Kupuję Pantsy Dada.

My dzisiaj wstaliśmy wyjątkowo późno, bo przed 8. Mała trochę w nocy jojczała.
Zrobiłyśmy razem babeczki a teraz już idzie na drzemkę.
Wczoraj byłam u rodziców na obiedzie. Dzisiaj w domu. Rosół już gotowy a teraz mięso się piecze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry