• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Edysiek ja też myślałam że to nowe. Super.

Truskawkowa u mnie odwrotnie koszulek mają dużo za to spodenek już nie koniecznie.

Ach te prezenty... ja wiem że K dostanie od chrzestnego rower ok 1000 zł i teściowie i prababcia ze strony M mają już grube koperty przygotowane wiem bo teściowa chodzi i na każdym kroku podkreśla ile to oni dadzą. Myśli że się dowie co K dostanie od mojej rodziny hehe nic z tego.
A teraz na roczek chrześnicy kupię nocnik babybjorn takie było życzenie klienta ;)
F007902.png

Dzisiaj zawiozłam M do pracy i wróciłam 12.30 teściowa pilnowała H. Wchodzę do domu a dziecko w piżamie, z pampersem z nocy rzuca mi się na szyje i mówi że babcia nie umie mleka zrobić, nie wie jak go ubrać itd i on czekał aż mama wróci.
Teściowa mówi do mnie Ty go nie słuchaj, dobrze było H mówi głupoty a Hubert do niej: Ty nie gadaj, właśnie że nie umiesz mleka robić :-D:-D:-D

Załączniki

• F007902.png
    F007902.png
    9,2 KB · Wyświetleń: 73
Jestem i ja

Edysiek - naprawdę masz oko do polowań.

Ancona - wkopał babcie [emoji23]

Truskawkowa - cicho, cicho niestety. Jeszcze chwila i nasze kwietniówki "zdechną".

U nas drugi dzień mgły. Kawa póki co nie pomaga - obudzić sie nie mogę , dodatkowo obudziłam sie z bólem gardła.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa jak to w łóżku? [emoji50] Ja nie śpię od 6. Byłam już na zakupach a teraz muszę dużą spakować do końca i o 11 ją zawożę na pociąg.

Mika jak będziemy pisać to nie zdechną [emoji13]

Kroczek na pewno fajnie u mamy, ale nie ma to jak w domu [emoji5]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry