• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa to wyspalas sie porzadnie jak tak wczesnie poszlas spac:rofl:

Ja leze z kawa,wczoraj sprzatalam,na obiad miecho wyciaglam.Za godzine mam goscia na drugiej kawe heh,to bedzie kolorowo.chlopaki u siebie swiruja a dziewczyny tu walke o zabawki zrobia

Mamba to upoluj jakis plaszczyk na wiosne dla mojej

reklama
Moj wczoraj poszedl na 24h,wroci wieczorem
Mam przerwe z kawa,rano poscielilam lozka i nakarmilam 3dzieci;-) ;)

Loka czekam na wiesci:happy2:

Edysiek przegladam ta grupe ale tam strasznie duzo ogloszen,dlatego Ty nsprawde masz reke do wylapania takich okazji.

Agunia jak J ?

Viltutti Olo zdrowy juz?

Djmk cos zniknela

Ostatnia edycja:
Bluźnicie z tym spaniem. Ja wstałam standardowo o 5, a teraz jestem w drodze do Ikei, bo chcę kupić Julkowi łóżko.

Macie dziewczyny oko. Ja też jestem w grupie, ale nic mi się nie udaje wyłapać.

Ancona, a co teściowa na taki tekst?

Milenka Julko w końcu czuje się lepiej i od wczoraj nie ma już temperatury.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj na obiad kupiłam lazanię [emoji6] tylko do piekarnika włożyć [emoji1] Jeszcze jest zupa z wczoraj.

Na tych grupach najlepiej samemu napisać post : kupię to i to w takim rozmiarze. Wtedy jest łatwiej. Ja to sama wyyszukuję i wtedy piszę do ludzi, żeby mi wysłali zdjęcia co mają ciekawego i wtedy wybieram.

DJMka pewnie w szkole.

Agunia wlasnie jakies upatrzylas sobie?
Dobrze ze juz lepiej Julkowi.
Ja raz kupilam na grupie za grosze kilka ubranek nexta i bylam bardzo zadowolona. Ale jesli teraz mi wyszly po ok 15-20 zl z sztuke ubrania w coccodrillo to nowe zamowilam. Ale soidenek nam braknie na bank wiec czeka mnie jeszcze zakup.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry