• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A my już po "balu" u starszego w szkole jest dzisiaj od 9 do 12 hehe . Poszłam z H żeby sobie pobiegał a on godzinę siedział na korytarzu i tylko z daleka zaglądał do sali bo tam za głośno. W końcu stwierdził że idziemy bawić się w domu i tyle. Starszy sam został.

Właśnie Agunia jakie łóżeczko?? :)

Truskawkowa u nas narazie spokój... ;)

reklama
Już wracam do domu. Kupiłam klasyczne białe łóżko z barierką. Jak mąż je skręci to wstawię zdjęcie. Teraz muszę już tylko odwiedzić jysk żeby kupić kołdrę i pościel i spanie gotowe. Nie chciałam za bardzo inwestować, bo może jak Teoś trochę porośnie to chłopcy będą chcieli łóżko piętrowe, ale i tak wyszło mnie to 600 zł.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia a patrzylas na pietrowe w ikea?ja musze sie rozgladnac

Truskawkowa u mnie spoko,dxiewczyny nawet ladnie sie bawily a my rozowe carli rosi oblewalysmy zdane prawko bratanicy:rofl2:
Chrzestna zalatwila sobie wolne na komunie takze super no i fryxjera mam z glowy uff

Kuzynka od wczoraj sie nie odezwala,mam nadzieje ze nie zostawi mi na stale to adhd haha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry