• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Oficjalnie ogłaszam, że moje dziecko ma ewidentnie bunt 3latka. Gdzieś od 2 tygodni zachowuje się jakby miał schizofrenię, np. wczoraj super grzeczny i pogodny, oglądamy bajkę po kąpieli a on mówi że chce jeść, więc pytam co mu dać? A on w pisk, szloch i że "ja ciebie nie chce, jesteś głupia dziewczyną, idź sobie"... Jak się ogarnął to go pytam dlaczego płakał to mi mówi że go zdwnerwowalam i zezloscilam i że on chce być smutny...
To już któraś akacja. Mam nadzieję że mu to szybko minie.

Coś znów w powietrzu. F wczoraj po kąpieli urządził mega "piłowanie dzioba" bo on chce jeszcze raz sie kapać . Tak wył , że mu chyba wszystkie gile z nosa po Katarze z 2015 roku wydarło [emoji36].Od rana dzisiaj jęczy , o co ? Bladego pojęcia nie mam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Taki wiek. Julek też czasami urządza takie akcje. Ale, że tylko czasami, a nie notorycznie to olewam sprawę, bo mam poważniejsze problemy niż jego muchy w nosie.

Co do choroby to wczoraj zrobił kilka luźnych kup, a dzisiaj jest już w pełni sił.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Mika u nas po kąpieli była wczoraj rozpacz, że on chce być brudny. A tak co 2 dzień słyszę " po co mnie urodziłaś, chciałem być w brzuchu". Mówi to w takich sytuacjach, że nie mogę wiązać tego z narodzinami Małej. Zresztą wczoraj wyl całe 15 minut jak byłam w sklepie bo on chce z Mamą. Widać taki czas.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry