• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzisiaj na zakupach jakies dziecko wyło,czytaj akcja wymuszenia.Młoda mówi ale ten chłopczyk jest niegrzeczny,cały czas krzyczy:-D,nie pamieta wół jak cielęciem był:D

A ja zostałam przed chwilą ciocią:biggrin2:

reklama
Imprezka bedzie , my życzenia złożymy [emoji4], a podziękujesz chociaż [emoji23]

A wiecie co mi sie śniło .... Agunia , oprócz Julka I Teosia miałaś jeszcze dwóch synów. Byłyśmy na placu zabaw [emoji23], więcej nie pamietam. Tylko czwórka Twoich chłopaków mi utkwiła w pamięci.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia, ja też uważałam, że tytuł Królowej Matki to fajna sprawa. Chociaż ja myślę, biorąc pod uwagę charakter pierworodnego, że bliżej by mi było do tytułu Królowej Smoków ;-)
Milenka, gratulacje maleństwa :-)

Milenka gratulacje :)
Tak w ramach akcji naszych dzieci. Moja dziś o 4:50 zaczęła się drzec i za nic spać nie poszła dalej. Na wszystko nie króluje. Jakieś prochy chyba muszę sobie zakupić.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaliczyliśmy pierwszą wizytę u dentysty. Oczywiście nie obeszło się bez płaczu, jednak myślałam, że będzie dużo gorzej. Ząbki zdrowe [emoji5], kolejna kontrola końcem czerwca.

W ramach nagrody dostał nasionka rzeżuchy [emoji23] będziemy "siać" [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry