Witam
ale dzisiaj wcześnie wstała coś koło 7 wiem że dla mam pracujacech to żadne wczesnie ale ja tak do 8.30 lubie pospać a wszystko dlatego ze trudno mi wysiedziec wieczorem i już o 22 jestem w łóżeczku a jeszcze miesiać temu siediałam do 10 - 1 w nocy. No ale pewnie orfanizm już się pomału przestwawia na tryb fdzidziusiowy .
Ja ogarnęłam w domu ogarnełam siebie (z goleniem kąpiela, maseczka na wlosy i buzie ) i od razu mi lepiej. Mam tylko już problem z ubraniem w malo które spodnie sie mieszczę.

Na wyciąganie ciążowych ciuchów zdecydowanie za wcześnie pewnie będę musiała zakupic jakieś getry większe na ten okres przejsciowy.
Colormania-moze zadzwoń do lekarza w sprawie tych plamień , Każdą tego typu sytuacje powinno sie skonsultowac
Kwiatek- ja biorę tylko kwas foliowy, tak mi lekarz zalecil powiedział ze w 1 trymestrze jak najmniej chemi z tabletek
Edysiek-pakowac? a dokąd to sie wybierasz???
Nikusia- jak plamienie nadal jest?
Ja mam zakaz na seks do odwolania. chociaż nie specjalnie mi z tym cięzko . jakoś nie czuję sie szczególnie seksy i nie mam ochoty na przytulanki. Szkoda mi tylko meza ale co zrobić taki okres w życiu. Potem pológ

oj biedaczysko.