Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tak sobie ciągle do niego wracam. Ale nowego jeszcze nie czytalam. Normalnie jakbym mogła to bym dziecku dała na imię Geralt albo Yennefer lub Ciri ;-) Na szczęście to niemożliwe, bo bym musiała się wyprowadzić 

U nas też super :-) lekki mrozik i słonko idealnie![]()
Przyznam się bez bicia, że mam mało czasu na pisanie bo mam mega absorbującego piesiaale jest CUDOWNA i chyba bardzo mądra... mamy ją od sobotniego popołudnia a już umie "chodź" i ładnie bryka za nami. Poza tym sika tylko na podkład i jak chce klocka to piszczy i się kręci więc można ją wynieść na dwór. W nocy jak z porządnym niemowlakiem - 2 razy budzi się na szczoszka i pieszczoty a później śpi dalej. Tylko gryzoń straszny. A maleństwo ma ząbki jak igiełki.
Och... potrzebna mi była taka dogoterapia![]()
L-oka, Kroczek tak, przy poprzedniej ciąży po zrobieniu glukozy 50g wynik wyszedł dużo za wysoki, a po 75g mniejszy. Mam nadzieję, że tym razem wyjdzie w normie.
Niby mało kobiet ma cukrzycę w ciąży a kilka moich koleżanek ją miało, niestety coraz częściej się zdarza.
Oliwia mi na kaszel pomógł stodal. Byłam zdziwiona, bo nigdy na mnie nie działał, a teraz jakoś pomógł.