Z
Zovita
Gość
L-oka ja od poczatku ciazy mialam juz chyba z 10 usg, nie liczac prenatalnych i nigdzie nie doczytalam by bylo to szkodliwe. Ja wole miec jedno za duzo, niz jedno za malo 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo romanse historyczne i kryminały więc kiedy nie musialam ich kupować tylko ściągałam a dodatkowo jak miałam bezsenne noce włączyłam sobie "Ivone" która mi przez słuchawki czytała SUUUUUPER

Ja tak na szybciora, jestem po USG połówkowym, wszystko super, wg OM wychodzi 20t3d a wg pomiarow 20t6d. No i najistotniejszy szzczegół - dziewczynka! :-) No to mogę zacząć kupować sukienusie!
podziwiam Cię kobieto się dzisiaj narobiłaś. Ja jak ostatnio ze szwagierką zagrabiałyśmy liście to potem ledwo do domu po schodach weszłam nie mówiąc już o jakichkolwiek innych aktywnościach. Zalegałam na kanapie do wieczora. Zdrówka dla męża.