Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Właśnie opróżniłam i wymyłam biurko w pracy. Uświadomiłam sobie, że wrócę tu najprędzej w czerwcu 2015 czyli za 1,5 roku![]()
Jakoś mi smutno![]()
zobaczymy czy mu będzie głupio he he heAle jestem dzisiaj zmęczona!!! Masakra. Chyba przez tą zmianę pogody. Zjadłam już kolację i chyba pójdę się zaraz wykąpać i spać. Jakoś nienajlepiej się dzisiaj czuje. Chyba mam jakiś ucisk na nerw bo strasznie mnie w krzyżu boli i ledwo chodzę. A do tego już kilka razy mnie dzisiaj skurcze łapały mimo że raczej spokojny dzień miałam.
Dagmar super te Twoje bombki. Dobrze że trochę przystopowałaś i nie szalejesz. Powodzenia jutro na glukozie!!!!!!
Misiarska my byliśmy wczoraj w expanderze a nie w konkretnym banku. Problem polega na tym, że nie weźmiemy kredytu na całą budowę domu, bo nie stać nas na tak duże raty! Chcielibyśmy tylko na część inwestycji, ale wtedy banki wymagają żeby udowodnić im że resztę kasy mamy. No ale gdybyśmy mieli tą resztę kasy to byśmy nie chcieli teraz kredytu tylko poprostu zaczęli budować!!!! No i to jest jakaś paranoja jak dla mnie. I chyba nie da się tego inaczej obejść. Przynajmniej ja nie wiem jak.