Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pierwszy dzień wolnego, a tu nie było co robić. Książkę poczytałam :-)Jeszcze raz gratuluję
Ciekawa ta ocena 60 %Bym się zdziwiła jakby mi tak powiedzieli
![]()

a teraz jeszcze śnieżyca jakaś
masakra ! Miłego dnia Dziewczyny !
Rety tragiczna ta pogoda. Dobrze ze nie musze sie nigdzie ruszac. Mieszkam w wiezowcu na 11 pietrze wiec jak wieje to strasznie slychac.
Sama z Tymkiem siedze, bo mama pojechala do brata, a maz pozno wroci z pracy bo im jakas robote dowalili i to jeszcze kawal drogi od domu. Mam nadzieje ze wroci bezpiecznie.
Sliczne te ozdoby swiateczne robicie. Ja sie ograniczam tylko do robienia gwiazdek z paskow.
Dzieki za rady dziewczyny odnosnie kredytu ale my wlasnie u doradcy bylismy a nie w konkretnym banku. Ale powiem wam szczerze ze jakies mam mieszane uczucia i nie jestem pewna czy wszystko nam dobrze powiedzial. Musze poczytac o zasadach tych kredytow i przejrzec konkretne banki i moze sama do czegos dojde.
Eh cos mi dzisiaj brzuch spina. Niby bez wyraznych skurczow ale jednak napiety. Jeszcze tylko godzinka i bede powoli synka do spania szykowala a potem juz luz. Dobrze ze mnie ten kregoslup dzisiaj nie boli.