Boże co za babcia!!! Normalnie ja bym ją wystawiła chyba teraz na ten wiatr 

!!! Kurcze ja nie rozumiem tych starszych ludzi naprawdę
uważają, że jak są starzy to wszystko im wolno i nic im nie można zrobić!!! "Bo jestem stara i należy mi się szacunek" 

Jak ja nie cierpię takich ludzi!!! Wiem dagmar co czujesz bo ja za mojego Benia bym chyba zabiła!!! Mam nadzieję, że psiak się znajdzie a babci tak życie zatrujcie to może szybciej się wybierze do lepszego świata.... Przepraszam, że tak mówię ale nie uważam, że wiek ma wybaczać wszystko!

!!! Kurcze ja nie rozumiem tych starszych ludzi naprawdę
uważają, że jak są starzy to wszystko im wolno i nic im nie można zrobić!!! "Bo jestem stara i należy mi się szacunek" 

Jak ja nie cierpię takich ludzi!!! Wiem dagmar co czujesz bo ja za mojego Benia bym chyba zabiła!!! Mam nadzieję, że psiak się znajdzie a babci tak życie zatrujcie to może szybciej się wybierze do lepszego świata.... Przepraszam, że tak mówię ale nie uważam, że wiek ma wybaczać wszystko!

No ale ja dalej aktywna zawodowo to mi ciężko czasem czas znaleźć, Ostatnio jak w czwartek siadłam do komputera z zamiarem poczytania forum i odpisania to zamiast tego zaczełam się zagłębiać w opinie o wózkach i mi 3 godziny zeszły