madzikm76
Fanka BB :)
Viltutti - śliczna mała! Widzę że żaba wymiękła podczas zabawy
Jak w ogóle daliście jej na imię? Może już pisałaś tylko mi uciekło w nawale postów.
Evelinkaaa - ja słyszałam, że brzuszka raczej nie powinno się nadmiernie głaskać, poklepywać bo może to spowodować dodatkowe skurcze i stawianie się macicy, która jest bardzo w ciąży wrażliwa na dotyk!
Jak w ogóle daliście jej na imię? Może już pisałaś tylko mi uciekło w nawale postów.Evelinkaaa - ja słyszałam, że brzuszka raczej nie powinno się nadmiernie głaskać, poklepywać bo może to spowodować dodatkowe skurcze i stawianie się macicy, która jest bardzo w ciąży wrażliwa na dotyk!
? dla Mnie to trochę dziwne bo chyba przez dotyk ma się kontakt z dzidziusiem i chyba powinno się właśnie dotykać brzuszka :-) Miałam się o to zapytać położnej ale zupełnie Mi z głowy wyleciało. A drugie pytanie czy czasami drętwieją Wam nogi ale tak od boku brzucha w dół aż do uda i chodzą Wam mrówki (tak najlepiej to określić
) bo ja mam tak co wieczór po lewej stronie też się miała o to zapytać ale zapomniałam :-( muszę sobie następnym razem zapisać