Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam:-) Ja dzisiaj tylko się melduję, rano byłam z córcią na basenie, trochę się rozruszałam ale przepłynęłam kilka długości basenu i dałam spokój.
fajnie, ja też bym chciała
laski jak można wykryć czad, są np. jakieś czujniki etc.???
balkon pięknie wczoraj ustroił Mój A. i już się powolutku czuje ten nastrój Świąt :-)
ciekawe jakie to uczucie :-) ale już czuję ruchy coraz wyżej aczkolwiek i tak nisko bo cały czas pod pępkiem :-) super uczucie :-)
? dla Mnie to trochę dziwne bo chyba przez dotyk ma się kontakt z dzidziusiem i chyba powinno się właśnie dotykać brzuszka :-) Miałam się o to zapytać położnej ale zupełnie Mi z głowy wyleciało. A drugie pytanie czy czasami drętwieją Wam nogi ale tak od boku brzucha w dół aż do uda i chodzą Wam mrówki (tak najlepiej to określić
) bo ja mam tak co wieczór po lewej stronie też się miała o to zapytać ale zapomniałam :-( muszę sobie następnym razem zapisać