Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zawsze jest z tym problem...
Może jedynie jak ktoś ma wysokie ciśnienie to nie można. 

Witam :-)
Jouluatto pierwsze słyszę, żeby akurat w 3 trymestrze trzeba było zrezygnować z kawyMoże jedynie jak ktoś ma wysokie ciśnienie to nie można.
Ja codziennie rano piję słabą z mlekiem i na razie nie mam zamiaru przestawiać.
Ja dopiero usiadłam, zmieniałam pościel, sprzątałam dość dokładnie, a przed chwilą skończyłam smażyć placki ziemniaczane. Ale chyba wystarczy na dzisiaj, bo już mnie plecy bolą i sił też brakło ;-)
No może jeszcze śledzie dzisiaj zrobię ,ale to jak odpocznę![]()
Jouluatto nie dajmy się zwariować. Ja piję kawkę codziennie i bynajmnij nie zamierzam tego zmieniać w III trymestrze. Bez kawy ciężko mi funkcjonować, tym bardziej, że mam bardzo niskie ciśnienie.
Czytam ile już zrobiłyście na święta i rumienię się z zażenowania, bo ja jestem daleko w lesie. Ostatnio cały czas zostawałam w pracy po godzinach i nawet prezentów jeszcze nikomu nie kupiłam. Ale dzisiaj chcę to naprawić i jadę coś kupić. Całę szczęście na święta jedziemy do moich rodziców, którzy mieszkają 600 km od nas więc moja mam wszystko sama przygotowuje na święta, żebym nie musiała wozić jedzonka. Trochę mi wstyd z tego powodu dlatego postanowiłam, że zrobię chociaż pasztet z zająca i rogaliki.
A oto i moje wypociny. Chyba trochę przesadziłam i ilością :-)
Zobacz załącznik 600033Zobacz załącznik 600035Zobacz załącznik 600036